作业帮 > 英语 > 作业

A young officer was at a railway station.On his way home,he

来源:学生作业帮 编辑:搜搜考试网作业帮 分类:英语作业 时间:2024/06/06 08:07:01
A young officer was at a railway station.On his way home,he wanted to telephone his mother to tell her the time of his train,so that she could meet him at the station in her car.He looked in all his pockets,but found that he did not have the right money for the telephone,so he went outside and looked around for someone to help him.
At last an old soldier came by,and the young officer stopped him and said,"Have you got change for ten pence?"
"Wait a moment," the old soldier answered,beginning to put his hand in his pocket,"I'll see whether I can help you."
"Don't you know how to speak to an officer?" the young man said angrily."Now let's start again.Have you got change for ten pence?"
"No,sir," the old soldier answered quickly.
根据短文内容,
60.The young officer wanted to telephone his mother to tell her _________.( )
A.that he was going to visit her
B.when his train would leave
C.when his train would arrive
D.that he was now at the railway station
61.He looked around for help because he _________.( )
A.didn't have coins for the phone call
B.had no money to make the phone call
C.didn't have the local money
D.wanted to change money
62.The old soldier _________.( )
A.was glad to help him
B.didn't know if he had coins
C.didn't want to help him
D.was angry
63.The young officer was angry because he thought the old soldier _________.( )
A.didn't know how to speak to him
B.didn't want to help him
C.didn't answer him correctly
D.was not friendly to him
64.The old soldier in the story was_________.( )
A.clever B.stupid
C.polite D.friendly
A young officer was at a railway station.On his way home,he
第一题,由第一段 he wanted to telephone his mother to tell her the time of his train她想打电话给他妈妈告诉她火车的(到达)时间.可知,选C.arrive到达
第二题,由第一段He looked in all his pockets,but found that he did not have the right money for the telephone.他看向他的口袋,但是发现他没有足够的钱打电话.故选D,他环顾四周是在找人借钱.
第三题,由文中可知,这个警察一开始并不知道他到底要干什么,所以问他是否要帮助,所以便是不知道他是否有钱.coins 硬币!
第四题,由Don't you know how to speak to an officer 难道你不知道如何和一个员工说话吗?.故选A.
第五题,"No,sir," the old soldier answered quickly 这个老军人回答的很快,说明他反应及时,很聪明,有点小幽默!故选A